Praktisk informasjon Sjusjøen Skimarathon 2023

Start 40 kilomete Sjusjøen Skisenter Natrudstilen

Parkering ved Sskisenterent

Rennkontor

Premiutdeling - cafe

Veibeskrivelse:

Følg RV 216 fra Moelven eller Lillehammer opp til Mesnali og videre opp til infosenteret for Sjusjøen Arena Natrudstilen – her tar du inn til høyre og følger veien helt frem til Sjusjøen Arena – Natrudstilen. 

Rennkontor

Rennkontoret er inne i hallen og åpner klokken 09:00 renndagen

Parkering

Parkering blir belastet automatisk ved innkjøring på stadion og kan betales via app eller på nettsiden til apcoa Flow  – følg anvisninger og skilting angående betaling. 

Premieutdeling: 

Premieutdeling foregår inne i hallen etter rennet. Klassevis premiering. De 3 beste tidene i dame og herreklassen på 43 klassisk seedingsrenn får gavekort på et pengebeløp.  I tillegg blir det klassevis premiering der der nr. 1, 2 og 3 blir premiert samt det er noen uttrekkspremier. 

Cafe/servering:

Det blir kafe inne i hallen med servering av suppe, vafler, kaker, kaffe, mineralvann, frukt, smoothies mm. Alle løpere får servert suppe og varmt drikke ved målgang/inne i hallen. Cafen er åpen fra 09:00 på renndagen. 

Løype: 

Vi oppfordrer alle til å studere løypekart og løypa før start. Det vil være mønepanner i alle kryss og personell i «kritiske» løypekryss. På kroksjøen etter 23 kilometer vil det være bemannet mellomtidspost. Der blir og løpere som har brukt over 2 timer og 30 minutter tatt ut av løpet. 

Løypa er skiltet og merket fom 3. februar – ligger og ute som stravasegment.

Matstasjoner:  

Det serveres varm drikke på matstasjon 1 Ljøsheim og 2 Midtfjell og drikke/enkel mat på stasjonen 3 Kroksjøen og Stasjonen 4 Ljøsheim. I mål serveres det  suppe med brød samt drikke for alle deltagere.. 

Dusj/garderobe: 

Det blir tilgang til dusj/garderobe i hallen på stadion.

Stilart/seeding/Starttider:

Stilart er fristil og  klassisk. Den klassiske distansen er og seeding til Birkebeinerrittet og Vasaloppet. Oppgi din ID ved påmelding. 

Sperretid: 

Løpere som ikke har passert Kroksjøen – 20 km til mål innen 2 timer og 30 minutter etter sin start vil bli tatt ut av løpet. 

Jury: 

Rennleder, TD og løypesjef.