Praktisk informasjon Søre Ål Runden 2019

Start 40 kilomete Sjusjøen Skisenter Natrudstilen

Parkering ved Sskisenterent

Rennkontor

Premiutdeling - cafe

Veibeskrivelse:

Følg RV 216 fra Moelven eller Lillehammer opp til Mesnali og videre opp til infosenteret for Natrudstilen – her tar du inn til høyre og følger veien helt frem til Sjusjøen Skisenter

Parkering

Parkering koster kr 70 og betales ved ankomst med vips eller kontanter. Forhåndsvipps gjerne 79464 PARKERING Søre Ål Idrettslag

Premieutdeling: 

Premieutdeling skjer klassevis når alle er kommet i mål inne i varmebua rett ovenfor startplassen inne på Stadion

Cafe/servering:

Det er enkel servering inne i varmebua på stadion

Løype: 

Løypa har i utgangen flere spor, men går over i 2 spor på hver side med skøyting/fristil løype i midten rundt hele traseen.

Matstasjoner:  

Det er matstasjoner etter 10 km – 18 km – 25 km og 33 km. På de 2 første serveres vann og sportsdrikk (Enervit). På 25 og 33 km er det i tillegg banan, vestlandslefse og Cola. I mål serveres varmt drikke og suppe.

Stilart/seeding/Starttider:

Det sides utifra dine resultater registert i EQ timing sitt system fra andre Tour renn de siste årene. Henvendelser om omseding og endring av startgruppe gjøres på rennkontoret på renndagen.

Klassisk 40 km starter kl. 11:00, 11:05 og 11:10 Fristil 40 km starter kl. 11:25. 16 km fristil/klassisk starter kl. 11:30 Din starttid blir publisert fredag kveld. 

Sperretid: 

De som ikke har passert Ljøsheim innen klokken 13:30  og Midtfjellet innen klokken 14:30  taes ut av løpet og fraktes til start med scooter og/eller bil.

Jury: 

Rennleder, TD og løypesjef er jury.